Uz lightshow i gratis Nektar, prvo BizRek All Star veče. Vukovi protiv Lavova, trojke i žurka u klubu Rudi za sve!

U petak, 12.04.2019 sa početkom u 19:00 u prostorijama dvorane SportTrend, ne propustite nesvakidašnji sportski spektakl koji smo pripremili za vas! Uz dobru muziku, lightshow i gratis Nektar definitivno ne želite da propustite prvo BizRek All Star veče!

BizRek Lavovi protiv BizRek Vukova

24 takmičara Nektar Biznis-Rekreativ Lige učestovaće u susretu ova dva tima. Kapiteni Dušan Komljenović (BizRek Lavovi) i Ognjen Milekić (BizRek Vukovi) odabrali su svoje saigrače te spremili senzacionalni okršaj koji ćemo gledati u petak i to u idućim sastavima.

Sastav BizRek Lavova čine: (Kapiten) Dušan Komljenović, zatim Milan Davidović, Vladislav Vulić, Bojan Slijepčević, Nikola Gnjajić, Aleksandar Vasiljević, Zoran Đurđević, Dragan Jaćimović, Boško Bura, Branko Vučković, Nikola Aleksić i Dragan Svitlica.

Dok sastav BizRek Vukova čine: (Kapiten) Ognjen Milekić, zatim Nikola Zagorac, Tibor Florjan, Petar Vranjković, Relja Knežević, Vaso Tomić, Boban Đurić, Duško Šušak, Vladimir Vasilić, Nemanja Ninković, Vladimir Stanić kao i Danijel Ivković.

Na poluvremenu nas očekuje takmičenje u brzom šutiranju trojki, gdje će se igrači boriti za titulu najboljeg šutera lige. Moguće je prijaviti najviše 2 igrača iz pojedine ekipe, dok kotizacija iznosi 10KM za učestvovanje u takmičenju brzog šutiranja trojki, ali treba napomenuti da sav prikupljeni novac dajemo u humanitarne svrhe, te da pobjednik sa sobom nosi pehar najboljeg šutera Nektar Biznis-Rekreativ Lige.

Nakon završetka utakmice i zatvaranja ceremonije, selimo se u noćni klub Rudi, sa početkom u 23 časa, gdje ćemo zajedno dočekati sitne sate i uz besplatano pivo Nektar koje je organizator omogućio za sve učesnike lige, zvanično zatvoriti regularni dio sezone i za vikend ući u playoff!
VIDIMO SE!