Najava petog kola Nektar biznis-rekreativ lige.

U posljednjem kolu regularnog dijela Nektar biznis-rekreativ lige ocekuje nas rasplet situacija u borbi za plejof u grupama A i B. Najzanimljiviji susret a ujedno derbi kola i najvjerovatnije direktan okršaj za prolazak dalje je utakmica izmedju ekipa Unicredit i Budimo Humani, rezervisan za 13:00h i nedjelju 07.04.2019 godine u dvorani SportTrend. Željno iščekujemo rasplet situacije u obe grupe, pratite nas putem našeg sajta i društvenih mreža
Youtube kanal – banjalučka basket asocijacija,
Facebook stranica – Nektar biznis-rekreativ liga te
Instagram profil – bl.basketasocijacija.

Takođe htjeli bismo da informišemo one ekipe koje žele da učestvuju u humanitarnoj akciji – Marka – Poen, ako ekipa postigne 50 poena igrači iz te ekipe mogu da doniraju 50 km u humanitarne svrhe u kutiju koja će biti postavljena u dvorani ili onaj iznos koji su u mogućnosti da doniraju. Naknadno ćemo odlučiti gdje smo preusmjerili taj novac!

Nažalost, zbog promjena na paltformi YouTube, koja je od nedavno uvela kriterijum da bi live streamovali sa Android / iOs uređaja, neophodno je da kanal ima bar 1000 pretplatnika, s toga vas pozivamo da se pretplatite na naš YouTube kanal kako bismo postigli kriterije YouTube-a i priuštili vam ugođaj praćenja utakmica na vašim malim ekranima!

Naš YouTube kanal

https://www.youtube.com/channel/UC0D2Qv4Wzc_EgWuWkoe7xzw